Uzina Mecanica Plopeni participa la “FEINDEF – the Defence”

In perioada 17-19 Mai 2023, S Uzina Mecanica Plopeni SA va participa la a treia ediție a Târgului de apărare “FEINDEF – the Defence” .

Obiectivul unui astfel de eveniment este de a promova cooperarea tehnologică internațională și participarea la cel de-al treilea eveniment organizat  al Horizont Europe Cluster, precum și la cei interesați pe FEINDEF.

În cadrul expoziției, companiile internaționale vor prezenta sisteme de apărare terestre, navale, aerospațiale, naționale și cibernetice.

Expoziția internațională de apărare și securitate FEINDEF, organizată de Fundația FEINDEF, este singura expoziție din Spania din acest sector care beneficiază de sprijinul instituțional al Ministerului Apărării și se poziționează ca fiind cel mai important eveniment organizat în Spania în acest sector, care se deschide către lume prin oferirea de oportunități de rețea: 40.000 m2 de spațiu expozițional, cu o participare de peste 450 de expozanți din 20 de țări și 100 de delegații străine.

FEINDEF este forumul de referință care înglobează sectorul de apărare și securitate din Spania, pentru a inova, coopera la nivel internațional și a face schimb de cunoștințe între companii, instituții, universități și alte organisme, ca un răspuns global la securitate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.