Licitatie mijloace fixe

S.C UZINA MECANICA PLOPENI S.A., cu sediul in orasul Plopeni, str. Republicii, nr.1, judetul Prahova, scoate la vanzare prin licitatie publica deschisa cu strigare, mijloace fixe.

Garantia de participare la licitatie este de 10% din valoarea mijloacelor fixe, rambursabila in cazul in care se pierde licitatia.

Licitatiile se vor tine saptamanal in ziua de joi la sediul administrativ al societatii, ora 10, incepand cu data de 28.05.2015.

Vizualizarea mijloacelor fixe se va face numai dupa cumpararea Caietului de sarcini aflat la secretarul comisiei de licitatie, valoarea acestuia fiind de 50 lei T.V.A. inclus.

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0758113979.

 

DIRECTOR GENERAL

Ec. Tiberiu PIRVU

 

Nota : 

Pentru licitatia publica cu strigare ( a mijloacelor fixe apartinand grupei a – II-a ) , trebuie sa cumparati Caietul de Sarcini in valoare de 50 lei ( TVA inclus) sau sa achitati aceasta suma in contul BRD PLOPENI – RO71BRDE300SV04345973000.

In maxim 24 ore dupa ce faceti dovada achitarii sumei (copie scanata dupa OP trimisa pe e-mail : plopeni@ump.ro)  , veti primi in format electronic Caietul de Sarcini la adresa de e-mail indicata de dumneavoastra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.