Anunt licitatie vanzare materiale fara miscare

SOCIETATEA UZINA MECANICA PLOPENI S.A. cu sediul in oras Plopeni, str. Republicii, nr.1, jud. Prahova, organizeaza licitatia publica deschisa cu strigare privind vanzarea materialelor fara miscare.
Licitatiile se vor tine saptamanal in ziua de joi la sediul administrativ al societatii, ora 11:00, incepand cu data de 15.09.2016.
Garantia de participare la licitatie este de 10% din valoarea totala a categoriei de materiale fara miscare pentru care persoana fizica/ juridica s-a inscris la licitatie, rambursabila in cazul in care se pierde licitatia.
Taxa de participare la licitatia deschisa este in cuantum de 0,5% din valoarea totala a categoriei de materiale fara miscare pentru care persoana fizica/ juridica s-a inscris la licitatie, la care se adauga TVA.
Vizualizarea materialelor fara miscare se va face numai dupa cumpararea Caietului de sarcini aflat la secretarul comisiei de licitatie, valoarea acestuia fiind de 50 lei (inclusiv TVA), achitata in cont nr. RO36CECEB60730RON4133908 deschis la CEC BANK sau numerar la casieria S. UZINA MECANICA PLOPENI S.A.
Caietul de sarcini poate fi transmis dupa achitarea contravalorii, la solicitarea scrisa a cumparatorului, la o adresa de e-mail indicata de acesta .

Informatii suplimentare la tel 0758.113.979 , sau e-mail : plopeni@ump.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.