Anunt licitatie publica deschisa cu strigare pentru vanzarea unor mijloace fixe scoase din functiune

SOCIETATEA UZINA MECANICA PLOPENI S.A. cu sediul in oras Plopeni, str. Republicii, nr.1, jud. Prahova, organizeaza licitatia publica deschisa cu strigare  pentru vanzarea unor mijloace fixe scoase din functiune.

Garantia de participare la licitatie este de 10% din valoarea totala a pretului de pornire a mijloacelor fixe pentru care persoana fizica/ juridica s-a inscris la licitatie, rambursabila in cazul in care se pierde licitatia.

Taxa de participare la licitatia deschisa este in cuantum de 0,5% din valoarea totala a pretului de pornire a mijloacelor fixe pentru care persoana fizica/ juridica s-a inscris la licitatie, la care se adauga TVA.

Licitatiile se vor tine saptamanal in fiecare zi de  marti la sediul administrativ al societatii, ora 10:00, incepand cu data de 19.09.2017.

Vizualizarea mijloacelor fixe se va face numai dupa cumpararea Caietului de sarcini aflat la secretarul comisiei de licitatie, valoarea acestuia fiind de 50 lei , TVA inclusa, achitata in cont nr. RO sau numerar la casieria S. UZINA MECANICA PLOPENI S.A.

Caietul de sarcini poate fi transmis dupa achitarea contravalorii, la solicitarea scrisa a cumparatorului, la o adresa de e-mail indicata de acesta .

 

Informatii suplimentare la tel 0758.113.979 , sau e-mail :  plopeni@ump.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.